• Edisonring 12
    Dodewaard, Nederland
  • +31(0)488 820 211
    info@dematec.nl
  • en
  • nl

Over ons

Wij bouwen indrukwekkende, hoge kwaliteit IMPACT Hamers en IMPACT Rail systemen

Ons bedrijf

Dematec Equipment is uw Nederlands OEM-specialist in de hydraulische IMPACT heihamer en IMPACT Rail systemen. Met een in-house engineering capaciteit, een up-to-date productie-faciliteit en een bewezen reeks van hydraulische IMPACT hamers variërend van 1.5Mt tot 22MT en valhoogtes van 1.200 en 1.500mm, is Dematec Equipment BV klaar voor uw hei benodigheden!

Naast de hydraulische IMPACT hamer is er een breed scala van hydraulische aggregaten, heipalen en accessoires beschikbaar. Voor uw speciale wensen en eisen heeft u de technische capaciteit en kennis van Dematec Equipment volledig tot uw beschikking.

Met onze zeer scherpe prijs versus kwaliteit verhouding zijn we erin geslaagd om klanten in elke hoek van de wereld met onze producten te overtuigen.
Voor ons is het belangrijk dat u vanaf dag 1 optimaal profiteert van uw investering. Daarom nodigen wij uit om met uw technische staf langs te komen en te helpen monteren van het product waarin u heeft geïnvesteerd. Daarnaast is er altijd een start-up van minimaal 2 dagen om u te helpen met het product te installeren en te fine-tunen. Een training- en onderhoud programma zal worden opgezet met uw medewerkers.

about-us-1
about-us-2

Goede service

Technische specialisten

Hoge kwaliteit producten

20 jaar ervaring

Webdesign: STYLEMASTER